Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Een ervaring rijker…

De Spaanse Zon

Een vakantie in Spanje, ik wist niet waar ik moest beginnen met zoeken. Mijn kids wilden altijd al een vakantie in Spanje doorbrengen. Een vakantie in een villa met een zwembad erbij, dat was de grootste droom van mijn jongens. Maar waar begin je met zoeken, er zijn zo veel online aanbieders? Totdat een goede vriendin mij vertelde over haar vakantie in Moraira.

Vakantie Moraira

Mijn vriendin was vorig jaar op vakantie in Moraira. Moraira is een vissersdorp en ligt aan de Costa Blanca. Het leuke aan dit vissersdorp is dat het toerisme niet massaal aanwezig is. Zo vind je in Moraira geen schreeuwende hoogbouw en havens die vol liggen met gele bananenboten. Mijn vriendin was tijdens een eerdere vakantie in Moraira in contact gekomen met een Nederlandse familie die verschillende luxe villa’s en appartementen bezit. Samen met dochter en schoonzoon verhuurt deze familie sinds 2004 luxe vakantieverblijven onder de naam de Spaanse Zon.

Villa huren Moraira

Voor mij was de keuze snel gemaakt. Een positieve mond tot mond reclame van een vriendin en een Nederlandse familie die je in Spanje een onvergetelijke vakantie bezorgt. Eenmaal aangekomen in Moraira ontvingen wij een hartelijk welkom van Patricia (dochter) en Michiel (schoonzoon). Het leuke is dat de Spaanse Zon een echt familie bedrijf is. Je wordt ontvangen in een warm nest en als er iets aan de hand is dan staat dochter of schoonzoon binnen een mum van tijd voor je klaar!

Villa

Mocht je een villa huren in Moraira dan kunnen wij je Villa Patricia zeker aanraden. Deze villa hadden wij voor twee weken gehuurd. Mijn jongens hebben dagen lang in het zwembad vertoefd, terwijl mijn man en ik genoten van een glas wijn met tapas op het terras. Op het terras hadden we uitzicht op de citroenbomen die rond de casa stonden. En……een schitterend uitzicht op zee.

De Spaanse Zon is echt een aanrader voor iedereen die een villa wil huren in Moraira. Je kunt genieten van een onbezorgde vakantie met een Nederlands sprekende eigenaar. Wij komen volgend jaar zeker terug!