Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Prijzen 2019 vakantievilla

Prijzen 2019 vakantievilla's en appartementen

Nu de rust redelijk is teruggekeerd in Moraira is het voor ons tijd om de prijzen 2019 van de vakantiehuizen en appartementen te bereken. En dat is gelukt! Vanaf vandaag staan de prijzen van 2019 online en kan er villa of appartement geboekt worden voor 2019.

Voorjaar in Moraira

Het voorjaar aan de Costa Blanca en specifiek Moraira is een heerlijke periode om te genieten van het moois dat Moraira en omliggende dorpjes als Javea, Calpe, Denia, Altea en Benidorm. Maar vergeet ook vooral de grote steden als Valencia en Alicante niet. In het voorjaar kan het ’s avonds nog best koud zijn, maar overdag is het toch al zo’n 20oC. Een prima temperatuur om de Spaanse cultuur op te snuiven. De ene dag van het heerlijke zonnetje genieten bij bijvoorbeeld Casa Alicia en de andere dag cultuur snuiven. Een ideale combinatie voor een relaxte vakantie.

Zomer in Moraira

De zomer in Moraira is een heel ander verhaal dan zijn alle attracties in Moraira en daaromheen weer open en is het al het personeel klaar om de vele toeristen te verwelkomen. Ook de restaurants en barretjes hebben alles weer piekfijn in orde. De terrassen zijn voorzien van voldoende parasols en de drankjes staan koud. Ook het strand is klaar op orde gemaakt door de gemeente en de strandwachten zijn weer aanwezig meestal de blauwe vlag te hijsen. Als u kiest voor een vakantiewoning dan u naast een verfrissende duik in de zee ook een duik in uw privé zwembad nemen. Hoe lekker is dat? ’s Morgens wakkeren worden onder de Spaanse Zon en de dag beginnen met een verfrissende duik in uw eigen zwembad. Maar een appartement heeft voordelen. Het centrum van Moraira heeft talloze bakkerijen waar elke morgen verse croissant worden gebakken. Wakker worden, zwembroek aan, strandlaken mee en op weg naar het strand een croissantje halen bij de bakker of uitgebreid ontbijten op een van de vele terrasjes voorts uw naar het strand gaat.

Najaar in Moraira

Misschien wel de mooiste periode van het jaar is het najaar. De temperaturen zakken weer naar normale waardes terwijl de zee en het privé zwembad nog zeer aangename temperaturen hebben. De stranden zijn het najaar minder druk bezocht, wat zo zijn voordelen heeft. Daarnaast is het in najaar weer mogelijk om overdag uitstapjes te maken naar verschillende dorpjes rondom Moraira.

Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje en met name aan de Costa Blanca is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. En zo gek is dat niet! Moraira is een kustplaats met circa 325 dagen zon per jaar. De Nederlandse koude en natte dagen kennen we hier amper. Uiteraard regent het hier ook wel eens, maar lang zo veel als in Nederland. Daarnaast vriest het hier nooit. Overdag zal het niet snel kouder zijn dan zo’n 17 graden en ’s avonds komt het kwik ook niet onder de 10 graden. Ideale omstandigheden om met t-shirt en zonnebril Moraira en de omgeving te verkennen. Neem contact met ons op voor de speciale overwinter prijzen van 2019.

Boeken van een vakantievilla of appartement

Bent u ook toe aan een vakantie onder de Spaanse Zon. Spaanse Zon Vakantievilla’s helpt u graag verder. Met meer dan 14 jaar ervaring aan de Costa Blanca, weten wij waar we over praten. Wilt u meer informatie over de verschillende villa’s en appartementen? Neem dan contact met ons op