Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Tasjesman

Dromen zouden zomaar werkelijkheid kunnen worden als je een vakantiewoning in Moraira huurt...

In enkele vakantielanden, waaronder ook Spanje, zijn er nog straatverkopers actief, deze worden meestal gedoogd. Deze verkopers (vooral mannen) lopen de straten af met hun waar in de hoop dat ze net die ene toerist tegenkomen die verblijft in een vakantievilla en die iets wil kopen van ze. Denk hierbij aan T-shirts, zonnebrillen, horloges en natuurlijk ook tassen. In Moraira is het zo dat deze tassen voldoen aan de laatste trends, kijk dus niet gek op als je hier inderdaad een Prada, Michael Kors, Armani of Hermes tas aangeboden wordt.

Verrassing

Nu wil ik jullie graag meenemen in hetgeen ik onlangs meemaakte met de tasjesman (Pablo). Onlangs zat ik in het centrum te dineren en zag ik de bekende gezichten aan komen lopen met wel 30 tassen in allerlei kleuren, maten en merken. De tafel naast ons, een gezelschap dat honderduit vertelde over hun fantastische vakantiehuis, was geïnteresseerd in een paar tassen en wenkte Pablo om dichterbij te komen. Vervolgens werden alle tassen uitvoerig bekeken en gekeurd door de aanwezige vrouwen. Te groot, te klein, kleur te flets of juist te gewoontjes. Maar toen… De vrouw werd op slag verliefd op een exemplaar in de kleuren blauw/bruin. Deze paste precies bij haar garderobe en hier was ze al tijden naar op zoek! Haar tafelgenote had haar zinnen gezet op dezelfde soort tas maar dan in enkel de bruine kleur. In dit geval waren beide tassen exact hetzelfde qua vormgeving, enkel de kleur was anders. Het bleek om een Armani tas te gaan, althans, slechts de egale bruine tas was van het bekende merklogo voorzien, de andere tas was merkloos. Dit bleek een ongewenste verrassing en zelfs Pablo was even van de wijs. De vrouw gaf aan compleet verliefd te zijn geworden maar ze kon het zich niet veroorloven om een tas te kopen zonder merklogo. Gelukkig was daar de altijd begripvolle Pablo, die doorziet dit direct en onderneemt actie.

Tas op bestelling

Omdat Pablo blij wordt van glimlachende vrouwen, had hij haar nu de uitzonderlijke vraag voorgelegd wat voor (merk) naam haar tas zou mogen dragen. Hij kon er een Armani van maken, maar ook een Prada, Michael Kors en Hermes behoorden tot de mogelijkheden. Gezien haar tafelgenote een Armani had, ging ze voor Hermes, deze tassen waren tot nu toe nog buiten haar league gebleken. Hij belde direct met het distributie centrum en zou het direct gaan regelen. Er was enige haast geboden daar de vrouw in kwestie de volgende ochtend weer terug moest vliegen. Zonder Hermes zou dit niet meer gaan, vreesde ik. Ineens was de Pablo én de bewuste tas verdwenen, de vrouw vertwijfeld achtergelaten. Er gingen zo´n 45 minuten voorbij waarin de vrouw hoopvol voor haar uit keek. En toen… kwam Pablo terug, hij had de tas bij zich welke nu voorzien was van een naam! Bij deze was de tas ´Hermes´ gedoopt. De vrouw was dolgelukkig en Pablo ogenschijnlijk nóg gelukkiger. Zo zie je maar weer… in Moraira worden dromen werkelijkheid! Wilt u uw dromen ook laten uitkomen? Nu snel een villa huren Spanje.