Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Tennisvakantie in Moraira?

Tennisvakantie onder de Spaanse Zon

Op sportief gebied is er niets leukers te bedenken dan de tenniscompetitie voor te bereiden onder de Spaanse Zon. Iets minder competitief ingesteld maar wel een tennisliefhebber? De tennisvaardigheden bijschaven onder de Spaanse Zon is ook zeer aangenaam. Kortom een tennisvakantie! Zodoende zijn we op zoek gegaan naar een Nederlandse tennisleraar. Na lang zoeken hebben we die gevonden en wat een aanwinst is dat. Wat is het toch heerlijk om ’s morgens een balletje te slaan terwijl de zon zich langzaam laat zien. In voor- en najaar is het zelfs mogelijk om ook tijdens de middaguren op de baan te staan. In de zomermaanden (juni/juli/augustus) is dit niet aan te raden, maar dan is tennissen in de avonduren juist weer een aanrader. Immers na sportief bezig te zijn geweest smaken de wijn én tapas nóg lekkerder!

Tennis

Moraira | Costa Blanca heeft twee tennisparken. De ene heeft 7 kunstgrasbanen en de ander heeft 3 gravel/betonbanen. De ene heeft vanaf de sportkantine een fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee terwijl de andere prachtig zicht heeft op de banen. Zo heeft enkele tennisclub naast andere tennisbanen ook een compleet andere sfeer. Beide clubs liggen in de nabijheid van onze Spaanse villa ’s en dat maakt Spaanse Zon een ideale tennisvakantie accommodatie.

Tennistrainer

Nu we ook een Nederlandse tennistrainer hebben gevonden die al jaren in Spanje les geeft is het aanbieden van tennisvakanties een vanzelfsprekendheid geworden. Onze leraar heeft naast de nodige tenniservaring ook ervaring met het hosten van groepen tennisvrienden, tennisechtparen, singles en alleen reizende. Het leuke is dat hij naast het verzorgen van de tennislessen zich ook bekommerd om het welzijn van de groep. Hij verzorgt het ontbijt, lunch en diner en is de gastheer tijdens het verblijf. Zijn onophoudelijke energie en enorme passie voor tennis zorgt voor veel tennisplezier in een ontspannen sfeer. Dat laatste wordt extra kracht bijgezet door de vakantievilla’s van Spaanse Zon. De vakantiewoningen zijn ruim opgezet en voorzien van alle gemakken. Denk daarbij aan airco in alle vertrekken, een ruim zwembad voor een verfrissende duik, een buitenkeuken inclusief barbecue voor de aangename avonden en parkeervoorzieningen voor meerdere auto’s. Natuurlijk is het ook mogelijk om individueel een tennisbaan te huren op een van de parken. Zo kan je tijdens een weekje Spaanse Zon besluiten om een ochtend, middag of avond te tennissen bij een van de clubs. Zelfs het huren van tennisrackets is bij beide verenigingen mogelijk.

Vakantie

Enthousiast geworden over een tennisvakantie onder de Spaanse Zon. Neemt gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.