Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Verhuren?

Eigen villa verhuren via Spaanse Zon?

Het verhuren van je eigen villa of appartement in Moraira is altijd een lastige keuze. Het is immers je eigen trots, die je uit handen geeft aan mensen, die je niet kent. Over het algemeen horen we van onze klanten dat ze ooit zijn begonnen met het verhuren van hun trots aan familie, vrienden en kennissen. Daarmee denk je toch iets leuks te geven aan de mensen die tijdelijk in je woning of appartement verblijven, en als eigenaar kan je de vaste kosten enigszins drukken.

Verhuren en dan?

Toch, komt er bij de verhuur heel wat kijken. Los van de emotionele vraag; wil ik wel verhuren aan familie, vrienden en/of kennissen? Dan is er de volgende vraag; en hoe dan verder? Hoe komen ze bij de villa? Hoe krijgen ze de sleutel? Wat als de tv niet werkt of nog erg als er geen water is? Wie maakt de bedden op? Wie maakt de boel weer schoon na vertrek? En zo zijn er nog vele andere vragen te stellen. Kun je nagaan hoeveel vragen je hebt wanneer je je eigen villa of appartement verhuurt aan mensen die je niet kent. Mensen in je vakantiehuis waarvan je niet weet of ze net zo netjes met je spullen omgaan als jijzelf. Tja…dat is wel een behoorlijke beslissing om te nemen. Natuurlijk zullen de baten, met name in de zomerperiode, behoorlijk stijgen, maar ja, durf je je eigen woning in te zetten voor de commerciële verhuur?

Baten en lasten

Vele zijn je al voor gegaan. Ondertussen zijn er giga bedrijven wereldwijd actief in de verhuur van vakantiehuizen en vakantieappartementen. Met andere woorden; de opbrengsten zijn blijkbaar voldoende. Echter, die grote bedrijven zijn ooit klein begonnen met de focus op persoonlijke aandacht, betrokkenheid, meedenkend, goede service en vakmensen voor onderhoud en schoonmaak. Nu horen we van onze klanten dat ze veel van de zojuist genoemde aspecten niet meer kunnen waarmaken. De giganten in de verhuursector zijn simpelweg te groot geworden om dat nog te kunnen bieden. Natuurlijk heeft het ook voordelen. Hun marketingbudget is bijvoorbeeld in de afgelopen jaren behoorlijk gestegen waardoor uw villa of appartement een goede en stabiele zichtbaarheid heeft en daardoor vaak onder de ogen gebracht wordt van potentiële huurders. Het is natuurlijk wel fantastisch dat de villa of het appartement door de hoge en stabiele zichtbaarheid een bezetting heeft van zo’n 80%, maar komt dit je villa of appartement ook ten goede? Zonder de persoonlijke aandacht en betrokkenheid wordt je woning al snel gezien als een hotelkamer. Weet dat die elk jaar opnieuw worden geschilderd en het meubilair elke 5 jaar wordt vervangen. Daar zit je voor je eigen vakantievilla of appartement in zijn geheel niet op te wachten, denken wij. En dat is ook hetgeen wij van onze klanten horen.

Betrokkenheid

Men kiest bewust voor een kleinere speler op de markt, die met betrokkenheid en aandacht je Spaanse trots verhuurt. Die de gasten netjes ontvangt op locatie, de gasten rondleidt in uw woning en de aanwezige apparatuur uitlegt, 24u per dag bereikbaar is voor storingen, het bedlinnen en handdoeken verzorgt, de eindschoonmaak verzorgt en zowel de communicatie als financiële afhandeling met de gasten verzorgt.

Spaanse Zon Vakantievilla’s

Sinds 2004 is Spaanse Zon Vakantievilla’s met haar eigen villa’s en appartementen actief het in het mondiale Moraira aan de Costa Blanca. Nadat we meerdere verzoeken kregen van met name Nederlanders en Belgen die hun vakantievilla of appartement via ons wilden verhuren, hebben wij de knoop doorgehakt en zijn wij ook gaan verhuren voor derden. Met veel plezier en bevlogenheid verhuren wij nu ook vakantievilla’s en appartementen van derden.

Klein team

Als klein team zijnde hebben wij niet de marketingbudgetten zoals de grote jongens dat hebben, maar wij hebben iets wat zij niet hebben. Wij hebben aandacht voor zowel de klant als de gast en dat is volgens ons hetgeen waar het om draait.

Contact

Mocht je de eigenaar zijn van een villa of appartement in Moraira en overwegen om je trots te verhuren op de momenten dat je er zelf niet bent? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.