Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Vliegen naar Moraira

Vliegen naar Spanje

U overweegt te vliegen naar Moraira, maar hoe komt u er dan? We willen u graag enkele handvatten aanreiken zodat dit proces overzichtelijk wordt voor u. U kunt ervoor kiezen om het vliegtuig te pakken. Vanuit diverse steden in Nederland (zoals Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven én Maastricht) vertrekken er vliegtuigen naar de Spaanse Zon. Steeds meer maatschappijen beiden een vliegreis naar Spanje aan waardoor het voor u een wirwar kan worden om dé juiste vlucht te boeken. Bij zoveel aanbod kunt u kiezen tussen verschillende aankomst én vertrek dagen, verschillende tijdstippen en welke aanbieder geniet uw voorkeur?

Spanje

Ten eerste de aankomst luchthaven. Moraira heeft een ideale ligging tussen 2 grote luchthavens in. Daardoor kunt u zowel voor Alicante als Valencia kiezen als luchthaven. Vanaf de luchthaven van Alicante is het zo’n 60 min rijden voordat u in Moraira bent. Vanaf luchthaven Valencia komt hier een kwartiertje bij.

Maatschappijen

Er zijn momenteel zeker zo´n 5 maatschappijen die vliegen naar de Spaanse Zon, zie de onderstaande lijst. Transavia Vueling Ryanair Easyjet KLM Per aanbieder kunnen er andere regels omtrent (hand)bagage gelden, denk hierbij aan formaat en gewicht. Kijk deze goed na zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan.  Indien u hiervoor extra moet bijbetalen weet dan dat de geldende tarieven op de luchthaven enorm hoog zijn. Handiger is om, als u op het laatste moment tóch wat meer bagage wil meenemen, online extra bagage bij te boeken. Heel eenvoudig én heel voordelig. Ander aandachtspunt zijn de diverse vertrek plaatsen vanuit Nederland. Het kan de moeite lonen om eens te kijken naar andere luchthavens dan Amsterdam - Schiphol. Doordat Schiphol de grootste luchthaven is, is deze dikwijls ook de duurste luchthaven. Het kan ook voorkomen dat de vertrek en/of aankomst tijden zeer vroeg of juist zeer laat zijn. Denk hierbij aan een vlucht om 7 uur ´s ochtends, zeker met de tijd die tegenwoordig benodigd is voor de douane wordt dit nachtwerk. Nederland is qua openbaar vervoer dermate goed ingericht dat u in zulke gevallen ook zou kunnen kiezen voor luchthaven Rotterdam of zelfs de plaatsen in het zuiden van het land, Eindhoven en Maastricht. Zo kunt u er al een mini vakantie in eigen land van maken. Als u de vlucht geboekt heeft en u op de luchthaven van Alicante of Valencia aankomt is het het eenvoudigst om een auto te huren om zo uw reis naar Moraira voort te zetten. Een andere mogelijkheid is het nemen van een taxi óf een pendelbus die u in enige uren naar Moraira vervoert.

Enkele tips om een zo goedkoop mogelijke vlucht te vinden

  • Boek direct bij de vliegmaatschappij
  • Website Skyscanner bezoeken (en evt een prijsalarm instellen)
  • Zoek flexibel qua reisdatum
  • Boek lang of juist heel kort van te voren
  • Abonneer je op de nieuwsbrief van de verschillende vliegmaatschappijen, er zijn regelmatig acties
  • Bij diverse maatschappijen kunnen er punten verzameld worden, verzamel ze voor korting of gratis vluchten
  • Wis de cookies van uw computer

Vakantiehuizen Spanje

Bij Spaanse Zon Vakantievilla´s vind je de beste vakantiehuizen van Spanje. In kustplaats Moraira hebben wij een aantal mooi villa's en appartementen. Sommige hebben bijvoorbeeld adembenemend mooi zeezicht terwijl andere juist uitkijken over het heuvelachtige landschap. Via Spaanse Zon boekt u een onbezorgde vakantie aan de Spaanse kust met een service, die alleen wij kunnen bieden. Bij ons geen gedoe met sleutels ophalen bij een kantoortje en zelf zoeken naar de villa. Wij brengen u persoonlijk naar de villa of appartement. Leggen vervolgens alle ins & out uit en staan 24 uur per dag klaar. Wil je weten welke vakantiehuizen er nog beschikbaar zijn? Neem contact met ons op.