Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Culinair Moraira

Inmiddels is het herfst in Spanje en dus ook in Moraira. Maar, een herfst is compleet anders als u een luxe vakantievilla gaat huren. Op culinair gebied heeft Spanje een hoop te bieden. Denk bijvoorbeeld aan wild eten.

Culinair Moraira

Stel dat u nu in één van onze vakantiewoningen zou verblijven, zou dit niet geweldig zijn? Het is nog steeds heerlijk weer in Moraira zodat u overdag nog lekker kunt genieten van uw luxe vakantievilla in Spanje. Casa Rosana kan ook in de herfst zomaar een gehele week van u zijn! Bent u een liefhebber van wild eten? Op culinair vlak betekent dit dat het wildseizoen niet meer lang op zich laat wachten, althans, zo kennen we dit in Nederland. Dan is er bij de poelier een groot aanbod van vers wild vlees en bij vele restaurants staan er wildgerechten op de menukaart. Denk bij wild  aan: konijn, wild zwijn, haas, hert, fazant en ree.

Wild restaurant

In Spanje is het eten van wild nog lang niet zo’n bekend gegeven als in Nederland. Vorig jaar heb ikzelf aan de Costa Brava stad en land afgezocht naar en restaurant met een aanbod van wildgerechten. Helaas heb ik die niet kunnen vinden. Nu was ik niet begonnen aan mijn wild speurtocht aan de Costa Brava maar, toch stuitte ik gisteren ineens op een verrassing toen een plaatselijke restaurant Wild bij de aanbevelingen had staan. Ik werd direct enthousiast toen ik zag dat ze hertenbiefstuk op de kaart hebben staan. Deze was werkelijk waar heerlijk van smaak en ik kan niet wachten om het overige aanbod binnenkort te gaan proberen. Zo kan het dus gebeuren dat u in uw vakantiehuis in Spanje verblijft, of u huurt een luxe vakantievilla in Moraira, bijvoorbeeld Casa Naranja, en u kunt ´s avonds genieten van een overheerlijk culinair wildmenu in Moraira.

Vakantiehuis boeken

Op zoek naar een vakantiehuis in Spanje om lekker te genieten van de nazomer? Boek nu snel een Spaanse Villa.