Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Villa huren - Villa Anna

Eigenschappen villa

4 personen
1 Badkamer(s)
2 Slaapkamer(s)
Airco (warm/koud)
PrijzenAanvraagformulier

Villa overzicht

 • Urbanisatie Buenavista Spanje
 • Woonoppervlakte ± 100m²
 • Perceel van ± 500m²
 • Slaapkamer 1 = 2 eenpersoonsbedden
 • Slaapkamer 2 = 2 eenpersoonsbeden
 • Woonkamer
 • Open haard
 • Keuken
 • Toilet
 • Vlaamse HD-TV
 • Buitendouche
 • Zoutwater zwembad
 • Verwarmd zwembad
 • Wasmachine

Op de kaart

Lange termijn verhuur vakantiehuis

Te huur: Goed gelegen vrijstaande 4-persoons vakantievilla met veel privacy, maar ook rust en uitzicht op groen. Doordat het op het zuiden is gesitueerd heeft u hier de hele dag zon. De villa is door de eigenaren onlangs geheel gerenoveerd en gesplitst in twee woningen met elk een eigen entree en terras. De ene helft wordt bewoond door de eigenaren en het andere gedeelte wordt verhuurd. Deze villa wordt enkel verhuurd op basis van lange termijn verhuur (3+ maanden, liefst voor 12+ maand) daarom is het ideaal voor mensen die zonder zorgen willen overwinteren onder de Spaanse Zon.

Indeling en uitrusting vakantievilla

Het gehele perceel is omheind en wordt afgesloten door middel van een toegangshek. De auto kunt u parkeren op eigen terrein. Vanuit de tuin komt u via de voordeur binnen in een met glas afgesloten serre. De serre kan in de zomermaanden makkelijk geopend worden. Vanuit de serre bereikt u door middel van een tweede toegangsdeur de woonkamer. De woonkamer geeft u toegang tot de keuken, slaapkamers en badkamer.
Alle ramen van de villa zijn voorzien van horren en rolluiken. Daarnaast is de villa voorzien van een airco die zowel warmte als verkoeling geeft.

De voordelen van Spaanse Zon Vakantievilla’s in Moraira

Nederlands beheer

Moraira specialist

Sinds 2004

Zoover 9.5

Persoonlijk ontvangst in de villa

Lange termijn verhuur villa met 2 slaapkamers

De villa beschikt over twee slaapkamers en één badkamer. Beide slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden en inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, toilet en wasmachine.

Knusse woonkamer met half open keuken

De woonkamer is huiselijk ingericht en heeft een open haard. Daarnaast is er Vlaamse televisie en is de villa voorbereid op internet. Middels een belletje met de lokale leverancier heeft u binnen 24 uur beschikking over internet. De televisie beschikt over een Vlaams zenderpakket, maar ook die is vrij makkelijk om te zetten naar bijvoorbeeld een Nederlands zenderpakket.

Verwarmd zoutwater zwembad

In het midden van het terras ligt een verwarmd zoutwater zwembad. De eigenaren van de villa maken zelf nauwelijks gebruik van het terras en zwembad. Achter de villa staan een aantal fruitbomen. Anders gezegd. Dagelijks vruchten plukken.

Villa huren Moraira

Wilt u zelf eens ervaren hoe het is om langere tijd onder Spaanse Zon te wonen? Spaanse Zon Vakantievilla´s heeft meerdere geschikte villa’s voor overwinteren.
Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte villa. Dus neemt contact met ons op!

Gemakkelijk op weg naar het appartement

Snel en makkelijk een auto huren doet u via Spaanse Zon. Geen gedoe op de luchthaven met creditcards en verzekeringen. Maar ook een controle rondje om de auto is uitgesloten. Evenals gedoe rondom een volle of lege tank. Al met al een verstandige keuze.
Als u via Spaanse Zon huurt dan laat u enkel uw rijbewijs zien. Daarna krijgt u de autosleutel van de huurauto en kan de reis naar Moraira beginnen. Dit is uniek en supersnel!

Ervaringen en reviews

Prijs en beschikbaarheid

Deze villa is enkel boekbaar vanaf 3 (aaneengesloten) maanden. Dit maakt het tot een ideale prijs/kwaliteit villa om een langere periode in te verblijven.
De huurprijs (te vinden onder de rode knop aan de rechterkant bij de eigenschappen van de villa) is inclusief linnenpakket en water en gas. De elektriciteitskosten worden berekend op basis van werkelijk verbruik welke af te lezen is van de privé meter.
Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid!

Overwinteren in Spanje?

Wilt u ook de koude, natte en soms zelfs witte en gladde winter in Nederland ontlopen? Ga overwinteren in Spanje, zo geniet u van het beste van Nederland én Spanje!

Er heerst een uniek klimaat in Moraira waar het nooit écht koud wordt. De Costa Blanca in Spanje wordt niet voor niets de gezondste regio van Europa genoemd. Overwinteren in een vakantievilla van Spaanse Zon is heerlijk in Moraira!

Meer informatie?