Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Villa huren - Villa Luca

Eigenschappen villa

4-6 personen
3 Badkamer(s)
3 Slaapkamer(s)
Gratis WiFi
Airco (warm/koud)
Privé zwembad
PrijzenAanvraagformulier

Villa overzicht

 • Urbanisatie San Jaime Moraira
 • Naast de Golfbaan van Moraira
 • Zeezicht
 • Woonoppervlakte ± 120m²
 • Perceel van ± 1100m²
 • Slaapkamer 1 =  150 cm x 190 cm
 • Slaapkamer 2 = 150 cm x 190 cm
 • Slaapkamer 3 = 80 cm x 190 cm (2x)
 • Woonkamer
 • Keuken
 • 3 Toiletten
 • Serre
 • Buitendouche
 • Barbecue
 • Privé parking

Op de kaart

Villa Luca huren in San Jaime?

Villa Luca met prachtig zeezicht gelegen en in de rustige mooie urbanisatie San Jaime, Moraira. Vanaf het grote terras van Casa Luca, grenzend aan de woonkamer én een serre is er een adembenemend zeezicht. Hier kunt u zowel overdekt als in de volle zon continu genieten van het zicht op de Middellandse Zee.

De voordelen van Spaanse Zon Vakantievilla’s in Moraira

 Nederlands beheer

 Moraira specialist

 Sinds 2004

 Zoover 9.5

 Persoonlijk ontvangst

Casa Luca: zowel binnen als buiten volop zeezicht!

De vakantievilla is gelegen direct aan de golfbaan van San Jaime. Hierdoor heeft u een vrij uitzicht over de 9-holes golfbaan van Moraira. Doordat de vakantiewoning veel hoger is gelegen heeft u geen inkijk van golfers die hun slag slaan op greens. Het wijdse uitzicht van de villa reikt tot aan de zee, hierdoor heeft u een zeer wijds en vrij uitzicht vanaf de diverse terrassen van de villa. Daarnaast heeft de villa twee opritten, waarvan een met carport, waardoor er met gemak meerdere auto’s kunnen parkeren op eigen terrein.

Golfen?

Casa Luca is gelegen in een rustige straat in San Jaime. Aangezien het direct grenst aan de golfbaan kunt u hier zien hoe anderen hun slag slaan. Indien u hierdoor zelf ook nieuwsgierig wordt en zou willen golfen, u bent er binnen een paar minuten!

3 slaapkamers & 3 badkamers in de villa

De villa beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers. Alle slaapkamers zijn uitgerust met airco waardoor u heerlijk koel kunt slapen in de zomer. Twee badkamers zijn uitgerust met toilet en douche, één badkamer is uitgerust met een bad.

Woonkamer met zeezicht in San Jaime

De villa is praktisch ingedeeld en vooral zo gebouwd zodat er vanaf de meest gebruikte ruimten in het vakantiehuis, een prachtig zicht is. Zelfs vanuit de open keuken, grenzend aan de woonkamer, is er zicht op de mediterrane tuin en de golfbaan van San Jaime! Een deel van de woonkamer is ingeglaasd waardoor het een overdekte veranda effect krijgt. Hierdoor krijgt u echt het gevoel dat u eigenlijk buiten bent. Vanaf deze plek kunt u heerlijk zitten en het mooie uitzicht gadeslaan. Gelijk hiernaast bevindt zich het open terras, waar u in de zomer kunt barbecuen met wederom hetzelfde prachtige zeezicht.

Privé zwembad met zeezicht

Vanaf het zonneterras bij het zwembad kijkt u naar beneden op de golfbaan van San Jaime. Door het hoogte verschil heeft u geen inkijk maar kunt u wel rondom kijken. Rondom het terras zijn er ligbedden waardoor u heerlijk kunt relaxen. Aangezien de Spaanse Zon erg warm kan zijn, is er in de hoek een vaste schaduwplek gecreëerd waardoor u hier even kunt ontsnappen aan de krachtige zonnestralen. Tevens is er bij het zwembad een extra toilet.

Ontvangst & prijzen Villa Luca in San Jaime

Wij verwelkomen u persoonlijk in de villa waar de bedden al zijn opgemaakt en onder andere de koelkast al aan staat. Tijdens het ontvangst leiden we u rond in de villa en vertellen u alle ins & outs over de villa. Mede hierdoor zal u zich vanaf het eerste moment thuis voelen in Casa Luca. Na de rondleiding dragen we de sleutels van de villa over en kan de vakantie onder de Spaanse Zon echt beginnen.
De huurprijzen van deze villa en services treft u hier.

Gemakkelijk op weg naar uw vakantiewoning in Moraira

Snel en makkelijk een auto huren doet u via Spaanse Zon. Geen gedoe op de luchthaven met lange wachtrijen, creditcards, verzekeringen, controle rondje om de auto en een volle of lege tank. Als u via Spaanse Zon huurt dan laat u enkel uw rijbewijs zien. Daarna krijgt u de autosleutel van de huurauto en kan de reis naar Moraira beginnen. Dit is uniek en supersnel!

Ervaringen en reviews

Prijs en beschikbaarheid

De prijzen vindt u onder de rode knop aan de rechterkant bij de eigenschappen van de villa. Deze prijzen zijn inclusief btw, water en WiFi. De kosten voor de verplicht af te nemen linnenpakketten bedragen € 15,- pp en de eindschoonmaak bedraagt € 125,-.
Bij het aangaan van de huurperiode vragen wij een borgsom, die u bij het in goede staat achterlaten terugkrijgt. De kosten voor gas en elektra verbruik worden hiermee verrekend.

Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid!

Overwinteren in Spanje?

Wilt u ook de koude, natte en soms zelfs witte en gladde winter in Nederland ontlopen? Ga overwinteren in Spanje, zo geniet u van het beste van Nederland én Spanje!

Er heerst een uniek klimaat in Moraira waar het nooit écht koud wordt. De Costa Blanca in Spanje wordt niet voor niets de gezondste regio van Europa genoemd. Overwinteren in een vakantievilla van Spaanse Zon is heerlijk in Moraira!

Meer informatie?