Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Villa met zwembad?

Villa met eigen zwembad in Moraira?

Zeg nou eerlijk…een villa met eigen zwembad is wel echt pure luxe, toch? Dat vinden wij ook. En wist je dat een vakantiehuis met zwembad niet eens zo duur is? In de zomervakantie huur je bij Spaanse Zon Vakantievilla al een 6-persoons villa met privé zwembad voor net iets meer dan 1500,- per week oftewel € 250,- per persoon per week.

Eigen zwembad bij de villa

Een eigen zwembad bij je vakantiehuis is natuurlijk heerlijk! Zeker als je denkt dat het in de zomermaanden meer dan 25 graden is in Moraira. Dan is een verkoelend zwembad in je tuin een uitkomst. Zeker voor familievakanties is een eigen zwembad bij de vakantievilla zeer welkom. Wat is er nou leuker dan vanaf je ligbedje kijken naar de kinderen die zich kostelijk vermaken in het water. Maar ook ouders kunnen een privé zwembad in Moraira waarderen.  De dag beginnen met een frisse duik in het zwembad is lekker verfrissend én ook nog eens goed voor lichaam en geest. Daarna naar de bakker om croissantjes te halen en de dag kan beginnen.

Plezier in het zwembad

Daar waar een bal tijdens de wintermaanden zorgt voor koude voeten langs de lijn, doet de bal in de zomervakantie juist dienst als vermaak. En wel in het zwembad. Want zeg nou zelf…een balletje gooien in het zwembad doet iedereen en hoort bij het sportieve vermaak.

Villa met zwembad huren in Moraira?

Een vakantievilla met zwembad huur je bij Spaanse Zon Vakantievilla´s in Moraira. We hebben een ruim aanbod van villa´s met eigen zwembad in Moraira. Bij ons geen gedoe met een half leeg of een groen zwembad, maar gewoon zoals het hoort een schoon zwembad die meerdere keren per week wordt schoongemaakt. Bij ons vind je in de zomervakantie al een vakantiehuis met zwembad voor circa € 1500,- per week. Dat is circa € 250,- per persoon per week. En bedenk dat je voor dat geld al een villa kunt huren met privé zwembad. Onze villa´s met zwembad te huur aanbod is dus best betaalbaar.