Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Stranden in Moraira

El Portet

Hier bevindt zich een van de mooiste stranden van Moraira, gelegen tussen 2 landtongen ligt het  hier heerlijk beschut. Ook erg populair bij de windsurfers. Vlak bij het strand kunt u diverse gelegenheden vinden voor een hapje en drankje.
Lengte: 350 Meter
Breedte: 20 Meter

L’Andrago

Een van de kleinste en rustige zand stranden, ideaal om te gaan snorkelen en duiken. Ook hier veel parkeermogelijkheden.
Lengte: 100 Meter
Breedte: 75 Meter

L’Ampolla

Het ultieme familiestrand! Vlakbij het kasteel van Moraira bevind zich dit strand. Op dit strand is er een patrouille van het rode kruis reddingsbrigade, hier zijn ook voetendouches, toiletten, een kinderspeelplaats, diverse watersport mogelijkheden en genoeg parkeerplaatsen.
Lengte: 400 Meter
Breedte: 50 Meter

Cala Cap Blanc

Dit strand is vrij onbekend en heeft geen zandstrand. Desalniettemin is dit een fantastische spot om te snorkelen langs de kliffen van Moraira of met het gezin te genieten van al het moois en de rust.

 

Les Platgetes

Dit populaire strand bestaat uit twee delen. Aan de ene kant heb je een rotsachtig gebied en aan de andere kant heb je een zandstrand. Vanuit hier heb je prachtig zicht op het centrum van Moraira en het L’Ampolla strand.
Lengte: 200 Meter
Breedte: 20 Meter

Cala Portitxol

De ideale baai voor mensen die houden van duiken en snorkelen. De kleine uitsparing nabij Club Nautico Moraira is onder andere bekend bij vogelspotters. Je tref bijvoorbeeld de grote aalscholver of de Europese shag
Lengte: 80 Meter
Breedte: 6 Meter

 

Naaktstrand

Het dichtstbijzijnde naaktstrand vind u in Benitachell, in de urbanisatie  “Cumbre del sol”. Daar staat het strand verder met borden aangegeven.