Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 54.80.208.105.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
297 berichten.
Niels schreef op augustus 17, 2018:
Casa Patricia, Fantastisch!
Super locatie, mooie villa en nederlands beheer!
Al meerdere jaren achter elkaar naar Moraira geweest en ook alle keren een villa van verhuurder gehuurd, dit jaar Patricia.
Fantastisch uitzicht en van alle gemakken voorzien.
Marcel S schreef op augustus 11, 2018:
Wij komen al sinds 2013 hier, altijd super.
Dit jaar weer met veel zin naar Moraira , echter wat een geweldige vakantie moest worden viel compleet in het water. Zaterdags aangekomen en zondags werd een vriend van ons die ook mee was getroffen door een hartinfarct, in een klap onze welverdiende vakantie voorbij. De hulp en steun van Harry, Herma, Patricia en Michiel was geweldig. Ze hebben ons geholpen met allerlei zaken die je dan moet regelen ( vertalen naar het ambulancepersoneel , bellen met het Spaanse ziekenhuis , extra autohuur, een praatje een appje en een langer verblijf dan gepland in villa Naranja, kortom deze familie wist gewoon wat we op dat moment nodig hadden. Harry Herma Patricia Michiel nogmaals ontzettend bedankt. En trouwens de andere jaren zijn altijd super geweest een echte aanrader!!!
Lothar klh schreef op augustus 10, 2018:
Fantastisch!
Casa lara is een fantastische villa in Moraira in urb San Jaime. De villa is van alle gemakken voorzien, groot zwembad, bbq, mooie keuken.... maar de tafeltennis tafel was het helemaal volgens de kinderen-:)
De service van de verhuurder is top. Ze brengen je naar de villa toe (in plaats van eindeloos zoeken) Goede adviezen voor auto huur, regelmatig het zwembad reinigen.
Marianne schreef op juli 13, 2018:
Heerlijk, zonnig, genieten!
Een heerlijk plekje aan de rand van de golfbaan. Het huis is brandschoon, de casa is compleet ingericht, niets ontbreekt. Ik kan niets negatiefs bedenken. Wij gaan volgend jaar zeker opnieuw naar een villa van de "Spaanse zon"
Annette schreef op juli 13, 2018:
Geweldig!
Deze prachtige villa (Casa Patricia) is ruim en van alle gemakken voorzien. Wij waren met 8 personen en hadden ruimte genoeg en konden heerlijk genieten van het zwembad. Alles is goed onderhouden en de villa is brandschoon. De ligging is lekker rustig, maar het centrum en strand op loopafstand. Supermarkten in de buurt en het gezellige centrum van Moraira. Wij hadden een huurauto, waardoor we veel gezien hebben in de omgeving. Een echte aanrader. Vanaf de luchthaven Alicante, is het een uurtje rijden, maar heel goed te doen. Bij aankomst werden we gastvrij ontvangen door Patricia en Michiel. De service is fantastisch en Michiel stond meteen voor ons klaar, nadat het zwembad bruin was geworden van een "Saharazand" regenbui. In deze villa kun je heerlijk vakantie vieren. Een echte aanrader!!