Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 18.234.111.56.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
318 berichten.
Karen Keiser schreef op april 5, 2019:
Veel genoten van ons maand in Spanje.
Moraira is a rustige expat dorp op een prachtige kust tussen Valencia en Alicante. Leuke kust en binnenlandse wandelingen gemaakt. Uitstapjes naar ander dorpjes in de omgeving, b.v. Xabia, ook Valencia, (goede restaurant La Salvaore gevonden, fietsen gehuurd voor weinig, leuke fietspaden) en Alicante. We hebben de train naar bruisend Madrid vanuit Valencia genomen, prachtig, makkelijk geregeld via een reisbureau in Moraira. Alles onder een mooie lente zon.
Henny en Henk schreef op april 4, 2019:
Wij komen hier heel graag weer overwinteren !
Wij hebben het genoegen gehad de afgelopen winter enkele maanden in casa Annamar te verblijven. Het is een heerlijk licht en zonnig huis en het uitzicht is werkelijk fantastisch. Het huis is goed ingericht en met name de keuken is van alle gemakken voorzien wat voor zo'n lang verblijf heel plezierig is. Over de service en betrokkenheid van Patricia en Michiel kunnen wij alleen maar lovend zijn.
Rob schreef op april 1, 2019:
Super vakantie met vrienden in Casa Alegria!
Heerlijke vakantie gehad met vrienden, hele dag bij het zwembad met de kids. En daarna in de buitenkeuken aan de bbq.
Ruime slaapkamers en fijne douche.
De villa is vrij gelegen en heeft een fantastisch uitzicht.
Huub en Jacqueline Kluijtmans schreef op maart 28, 2019:
Heerlijk vakantieverblijf!
Casa Rosana vonden we een heerlijk zonnig huis met een prachtig uitzicht op de rots van Calpe en de zee vanuit de woonkamer. Er ontbrak ons aan niets en het idee dat Michiel en Patricia van verhuurder ook in San Jaime wonen is fijn. Was er een vraag of de tv deed het even niet, dan kwamen ze meteen langs. We hadden een fijn verblijf en reserveerden Casa Rosana alweer voor winter 2020
Fam. Lankreijer schreef op maart 24, 2019:
Schitterend huis met zwembad. Aanrader!

Casa Maia met alles er op en er aan inclusief Nederlandse TV en een royaal zwembad!
Wij waren met zijn tweeën om even te ontsnappen aan de winter maar ongetwijfeld ook een zeer praktisch en comfortabel huis voor gezinnen met kinderen. O.a. dankzij het zwembad, de ruime terrassen en het feit dat alles is omheind. Daarnaast heeft ook elke slaapkamer een eigen badkamer.
Door de ligging gemakkelijk naar alle leuke omliggende plaatsjes te rijden zoals bijvoorbeeld Altea. De Nederlandse beheerders geven je graag nog extra tips voor het bezoeken van leuke plaatsjes, mooie baaitjes en de beste restaurants.
Wij komen zeker terug!