Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 40.77.167.46.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
324 berichten.
Familie uit Velp schreef op juni 5, 2019:
Fantastisch huis!
De eerste week van mei verbleven wij in villa Maia in Moraira. Wij hebben voor de 2e keer een huis gehuurd via verhuurder en het is wederom meer dan goed bevallen. Het huis is fantastisch, aan alles is gedacht, van spelletjes, boeken, goede bedden, werkelijk alles inclusief wasmachine, droger, waspoeder, schoonmaakmiddelen. Je wordt echt ontzorgd en je kan volop genieten van het huis en de omgeving. Een heerlijk zwembad, een buitenbarbecue, ligstoelen. Het is niet ver rijden van het strand en het dorpje Moraira. Wij zouden het iedereen adviseren
karin van Kasbergen schreef op mei 26, 2019:
Fantastisch!! Fenomenaal uitzicht!!
Dit is de tweede keer dat wij in Casa Anamar verblijven wat een geweldig huis. Wanneer je van rust, ruimte, zon, zwemmen en in een fantastisch huis op vakantie wil is dit echt een aanrader. Een fenomenaal uitzicht vanuit het terras, zwembad maar ook van binnenuit. Voor een ontspannen vakantie moet je hier echt wezen. Patricia en Michel helpen je bij alles, niets is te veel. Al met al een warm onthaal. Top verhuurder. Wij komen volgend jaar zeker weer!!
Mariët en Dan de Muynck schreef op mei 21, 2019:
Top verblijf, Super behartiging verhuurder!
Uitstekend, sfeervol, aangenaam en compleet verblijf. Info van verhuur-site volledig en cf werkelijkheid. Fijne sfeer,relaxed en cosy. Kwalitatief uitstekend. Ongestoorde ligging in zeer rustige en eerste klas wijk hoog boven Moiraira-Moravit/la Fanadix. G-Maps geeft exacte ligging. Eenvoudig bereikbaar. De serre zeer aangenaam en bijzonder. Groot verzorgd zwembad. Gehele pand en terras goed onderhouden. Buiten grote parasols en volop kwaliteits -ligbedden /-matrassen.
Casa Annamar in ongestoorde ligging met vergezichten ( ruimte en zee!): uniek.
Inrichting zeer verzorgd. compleet en met ambiance. Slaapkamers, bedden en badkamers uitstekend. Het verhuurbureau: Accurate en zeer persoonlijke behartiging. Direct reagerend op vragen vooraf en snelle persoonlijke oplossende acties voor eventualiteiten ter plekke, handhavend privacy. Behartiging van zaken, ook financieel/contractueel prompt en correct. Bijzonder betrouwbaar en goed!
Peter schreef op mei 16, 2019:
Voor herhaling vatbaar !
Het was de tweede keer dat wij een huis huurde van verhuurder. Deze keer villa Patricia. Een heerlijk huis met mooi uitzicht over de zee vanaf de woonverdieping en hoger en is lekker rustig gelegen. Een compleet, ruim, net en goed onderhouden huis, alles is aanwezig. Je kunt lopend in ca. 12 minuten naar het centrum. Het stadje heeft vele restaurantjes van goede kwaliteit en er zijn genoeg baaitjes. Michiel en Patricia zijn uitstekende beheerders. Kortom een top vakantie, we kijken er met heel veel plezier op terug
Anja schreef op mei 7, 2019:
Steeds komen wij weer terug

Voor nu al weer het 9e jaar hebben wij een huis gehuurd bij verhuurder. Waarom? Omdat het huren van een huis, welk huis dan ook, niet tot teleurstellingen leidt, het precies zo is als op de foto en je dus weet wat je te wachten staat. De ligging van de villa's is perfect, de service van het team is zoals service moet zijn (en dat is helaas te vaak zeldzaam tegenwoordig) en Moraira zelf is onze favoriete bestemming, waar alles wat wij leuk vinden te vinden is. Volgend jaar voor de 10e keer dus.

Twijfelt u nog? Niet doen, gewoon die reservering maken en genieten van alles wat verhuurder en Moraira u te bieden heeft.