Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Over ons

Wij zijn sinds 2004 gevestigd in Moraira met als doel luxe vakantieaccommodaties te verhuren aan, met name de Nederlandse toerist. Door de vakantievilla's en appartementen in eigen beheer te houden en het team klein te houden, is het ons gelukt om uit te groeien tot een echte accommodatie-specialist in Moraira.

Het team

Het team van Spaanse Zon bestaat uit meerdere personen, welke voor u niet allemaal zichtbaar zijn. Michiel & Patricia heten u ter plekke welkom en bij eventuele vragen of onvolkomenheden komen zij bij u langs.
Door onze werkervaring enerzijds in het bankwezen en anderzijds in de evenementenbranche hebben we veel ervaring met het werken in een service gerichte omgeving. Door onze ervaringen en enthousiasme is het voor ons een nobel streven om u als gast tevreden te kunnen stellen.

De service

Wij staan dag en nacht voor u klaar en we vinden het een uitdaging om u een zorgeloze vakantie te bieden. Omdat we alles zelf doen, zijn wij in staat om uw vakantie van begin tot eind in goede banen te leiden.
Wij verwelkomen u met een glimlach en de kans is groot dat u een traan laat als u de villa of appartement weer moet verlaten aan het einde van uw vakantie.

Wij hopen u snel te mogen zien bij een van onze vakantieaccommodaties!

Spaanse Zon | Moraira | Costa Blanca