Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Moraira overwinteren

Waarom overwinteren in Moraira?

Er zijn voldoende reden te bedenken waarom u beter in Moraira kunt overwinteren dan elders. Echter, niet altijd worden reden goed onderbouwd. In Moraira is overwinteren echt beter voor de gezondheid. Het bewijs leest u hieronder.

World Health Organization

De Costa Blanca is door de Wereldgezondheidsorganisatie als de gezondste regio van Europa benoemd. Met meer dan 300 zon dagen per jaar kun je het gehele jaar genieten van aangename temperaturen. De gemiddelde temperatuur is 18⁰C, dit betekent dat de temperaturen in de zomer niet extreem hoog zijn en het in de winter relatief warm is. Deze temperaturen zijn te danken aan het micro klimaat dat er heerst.

Microklimaat

Het microklimaat dat heerst in de Costa Blanca komt doordat vanaf Murcia tot Denia, zich in het directe achterland een bergketen bevindt, die als een soort kom in het binnenland ligt. De toppen liggen maximaal op een hoogte van 1000 – 1500 meter. Deze bergketen werkt als een buffer voor weersinvloeden vanuit zowel het binnenland als vanuit de zee.

Gezond

De Costa Blanca is vooral een aangenaam gebied voor mensen met ademhalingsproblemen, astma, huidproblemen zoals exceem, psoriasis en allergieën. Mensen met reuma of andere spier- of gewrichtsklachten voelen zich veel beter in dit microklimaat. Spanjaarden zijn erg gezond en hebben een lange levensverwachting. Dit komt door zowel het klimaat als de voeding. De Mediterraanse keuken bestaat vooral uit vis, olijfolie, fruit en groenten, waardoor hart en vaatziekten zelden voorkomen. Ook het traditionele middagdutje, ¨Siesta¨ genoemd, werkt mee aan een gezonder leven.

De voordelen van Spaanse Zon  Vakantievilla’s in Moraira

Bij Spaanse Zon Vakantievilla’s wordt u ontzorgt. Wij brengen u persoonlijk naar de geboekte vakantiewoning of appartement, vertellen hoe de villa werkt, regelen eventueel een huurauto voor u en staan u bij wanneer er onverhoopt problemen zijn. Dat is de service van Spaanse Zon Vakantievilla’s in Moraira!

Persoonlijk ontvangst

Nederlands sprekend

Begeleiding naar de vakantievilla of appartement

Uitleg van de vakantiewoning of appartement

24 uur per dag stand-by

Autoverhuurservice

Levendig

Door het eerder genoemde microklimaat is Moraira ook tijdens de wintermaanden levendig. De meeste restaurants en bars, waaronder ook een aantal Nederlandse, zijn tijdens de wintermaanden zowel overdag als ’s avonds geopend. Met name tijdens de middaguren zijn de terrassen in het gezellige centrum van Moraira goedgevuld met locals en toeristen die genieten van de zonnestralen.

Medisch

We denken er liever niet aan, maar medische problemen komen altijd ongelegen. Weet dat Moraira uitstekende medische instellingen heeft die tijdens de wintermaanden geopend zijn. Tevens beschikt Moraira over een Nederlandse arts die gedurende de wintermaanden dagelijks open is. Tevens is er in Benidorm (30 minuten van Moraira) een Nederlands artsen team gehuisvest. De meeste Nederlandse zorgverzekeraars hebben een samenwerkingsverband met dit team.

Bevolking

Door vele volksverhuizingen en het samensmelten van diverse bevolkingsgroepen is er in Spanje een populatie ontstaan die men ‘het mediterrane type’ noemt. De Spanjaarden hebben een vriendelijk, open en warm karakter. Des te zuidelijker u zich bevindt, des te hartelijker de Spanjaarden zijn. Des te meer landinwaarts u trekt, des te meer u de echte Spanjaard zult treffen. De Spaanse bevolking hecht grote waarde aan het sociale leven en zijn elkaar altijd graag van dienst als u ergens hulp of raad bij nodig heeft. Familiebanden en tradities zijn erg belangrijk, in restaurants en thuis wordt dan ook zeer regelmatig gegeten met de gehele familie.

Overwinter prijzen

Onze overwinteraars genieten van gereduceerde prijzen. Wanneer u langer dan 6 weken in één van onze vakantievilla’s of vakantieappartementen wilt verblijven dan worden de weekprijzen verlaagd. Vraag naar onze overwinter prijzen. Wij helpen uw graag verder.

Welke Villa’s en Appartementen zijn geschikt voor overwinteren in Spanje?

Bijna al onze villa’s en appartementen zijn geschikt voor overwinteren. Maar sommige springen er echt bovenuit, namelijk:

Villa Casa Rosana Prachtige lichte villa met panoramisch zeezicht, een beschut terras, centrale verwarming (gastank ipv gasflessen dus geen gedoe met wisselen), Nederlandse HD-TV, WiFi-internet en een parkeerplaats op eigen terrein.

Villa Casa Patricia Mooie ruime villa met panoramisch zeezicht, onder andere een overdekt terras, centrale verwarming (gastank ipv gasflessen dus geen gedoe met wisselen), Nederlandse HD-TV, WiFi-internet, en een parkeerplaats op eigen terrein.

Villa Casa Annamar Ruim bemeten villa met panoramisch zeezicht, comfortabele serre, verwarmbaar buitenzwembad, centrale verwarming, Nederlandse/Vlaamse HD-TV, WiFi-internet en een eigen garage voor de auto.

Appartement Moraira Suites Een zeezicht appartement in het centrum van pittoresk Moraira. Ruim balkon met zicht over het l´Ampollo strand van Moraira, eigen centraal airco systeem (warm/koud), Nederlandse HD-TV, glasvezel internet (tot 100Mbps) en een eigen parkeerplaats in de onderbouw van het complex.