Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Barbecue in Moraira?

Barbecue in Moraira?

Barbecuen is helemaal hot in Nederland. Als je geen Green Egg of iets wat daarop lijkt in de tuin hebt staan, dan doe je simpelweg niet meer mee. Ook op televisie zie je het ene na het andere bbq programma voorbij komen. We zijn blijkbaar een echt barbecue land geworden. Ook de Nederlanders en trouwens ook Belgen die in Spanje vakantie vieren nemen hun "nieuwe hobby" mee. Hier in Moraira ruik je, zeker in de zomermaanden, 's middags al verschillende barbecues. Want ja, waarom zou je hiermee wachten tot de avond, het is vakantie!

Populair onder de Nederlanders en Belgen

Dat barbecuen een populaire bezigheid is geworden, is de Spanjaarden ook niet ontgaan. Ook de Spanjaarden vinden barbecuen een smaakvolle bezigheid, maar ze steken de kooltjes niet zo vaak aan als wij. Neemt niet weg dat de meeste supermarkten op verschillende manieren inspelen op deze barbecue behoefte. De Pepe la Sal supermarkt heeft al een zeer uitgebreid BBQ aanbod, maar sinds kort hebben ze zelfs Wagyu steaks in het assortiment. Dit is echt de crème de la crème van de biefstuk en smaakt dan ook heerlijk als ze even op de barbecue hebben gelegen.

Villa met barbecue in Moraira

Al onze villa´s zijn uitgerust met een vaste barbecue. En dan heb ik het niet over een elektrische barbecue of gas barbecue, dat is immers een beetje vals spelen. Nee, dit is het echte werk, een barbecue op kooltjes dus! Naar mijn mening is dit de enige echt lekkere barbecue soort. Alleen al de aanblik van de gloeiende kooltjes en dan de overbekende geur roept direct een zomer gevoel bij me op. Heerlijk!

Supermarkt in Moraira

De supermarkten in de directe omgeving hebben een breed assortiment aan vers vlees dat erop kan worden gelegd. Maar natuurlijk zou je ook kunnen beslissen om eens iets anders te bereiden. Wat te denken van verse vis, gemarineerd in kruiden en olie en dan in een aluminium pakketje op de barbecue leggen? Of verse gambas gemarineerd in knoflookolie en dan roosteren op de BBQ? De Mercadona supermarkt is voor verse vis een echte aanrader! Uit eigen ervaring kan ik dit zeker aanbevelen. Mocht je er sausjes bij willen eten, de supermarkt hier voorziet in veel (Nederlandse) sausen zoals: knoflook saus, satésaus en zelfs joppie saus ben ik hier al tegengekomen! Zie de foto van de BBQ area van Casa Rosana, zie je jezelf hier al staan? Zo heb je het beste uit twee werelden, de Spaanse Zon én onze lekkere Nederlandse sausjes. Deze combinatie is onovertreffelijk en een goede reden om verschillende avonden ´thuis´ te blijven in de villa tijdens de warme zomeravonden onder de Spaanse Zon.

De villa´s van Spaanse Zon met BBQ

Zoals gezegd zijn al onze villa's uitgerust met een vaste barbecue. Daarnaast hebben al onze villa's een privé zwembad en een aangelegde mediterrane tuin met voldoende zitjes en ligbedden. Kortom een vakantie bij Spaanse Zon Vakantievilla´s kan niet mislukken. Wil je weten of één van onze villa's nog beschikbaar is? Neem dan supermarkten met ons op! We helpen je graag met het vinden van de juiste villa.