Uw Spaanse villa of appartement verhuren? Meer informatie

Pindakaas in Moraira?

Pindakaas onder de Spaanse Zon?

Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden? Goed nieuws: U hoeft er geen afstand van te nemen tijdens uw verblijf in uw vakantiehuis in Spanje.

Wandelende pinda

Pindakaas... een heerlijk én veelzijdig product! Tegenwoordig zijn er vele merken en soorten verkrijgbaar maar mijn favoriet is nog steeds het vertrouwde Calvé. Naast broodbeleg is het ook een belangrijk bestanddeel voor een zelfgemaakte satésaus, en dat... is dan weer heerlijk om te maken als je gaat BBQ-en bij je luxe vakantievilla in Spanje. Natuurlijk is het ook een heerlijke saus om stokbrood in te dippen of over een stuk gebraden vlees. Als u een luxe vakantievilla in Spanje gaat huren, bijvoorbeeld vakantiewoning Naranja dan zou u kunnen besluiten om deze Nederlandse lekkernij in huis te halen. Want, het goede nieuws is dat dit product gelukkig gewoon te koop is in de plaatselijke supermarkt. Er is dan ook geen enkele reden om de koffer in te pakken met een pot bruin goud uit Nederland. Immers is er een kans op breken van de pot en om nu de rest van de vakantie door het leven te gaan als een wandelende pinda....

Vakantie met een Nederlands tintje

Bovenstaande foto is gemaakt in de plaatselijke supermarkt, het assortiment wijzigt regelmatig, er komen (Nederlandse) artikelen bij en er verdwijnt soms iets. Zoals te zien is, is de prijs dan wel iets hoger dan in Nederland maar het heeft dan ook natuurlijk wel een lange reis afgelegd. Kortom, geniet van de Spaanse Zon, uw vakantiehuis in Spanje of wellicht zelfs van uw luxe vakantievilla waar dit oerhollandse product ook wel op tafel komt!

Boek uw vakantiehuis

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Spanje om samen met uw pot pindakaas lekker te genieten? Boek nu een vakantievilla bij Spaanse Zon Vakantievilla´s.